در اين كتاب درباره حرکت و خيزشي که در نيمههاي قرن دوازدهم هجري ابتدا در نجد و پس از آن در ديگر مناطق جزيره العرب ظهور کرده و آثار و پيامدهاي مبارک آن به تمامي ممالک اسلامي - حتّي ديگر نقاط جهان - گسترش يافت و الحمد لله تاثيرگذاري و گسترش آن همچنان ادامه دارد را مورد بررسي قرار خواهيم داد
Author: ناصر بن عبد الكريم العقل
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب خاطرات هدایت برادر بحرینی می باشد که بعد از مطالعه و تفکر و تعقل با ترک مذهب باطل رافضه به مذهب حقه اهل سنت گرویده است.
Author: علی بن محمد القضیبى
انسانِ امروز آن گونه که باید و شاید، طعم آسایش و خوشبختی را نچشیده و همواره به سبب ضعف ایمان، به بسیاری مشکلات روانی مبتلا میباشد. ضعف معنوی بشر امروز به قدری مشهود و هویدا است که وضعیت کنونی انسانها، نمادِ روشنی از پوچی روانی آنان میباشد
Author: محمد صالح المنجد
Translators: محمد ابراهیم کیانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين رسالـﮥ مبارك «وسائل مفيد براى زندﮔـى سعادتمند» مفهوم حقيقي سعادت وخوشبختي را بيان ميكند، كه در زندﮔـى هر إنسان بحيث يك هدف عالى وارزشمند بشمار ميرود، وآراي متعددى در مورد مفهوم حقيقى آن، ودر قسمت شيوﮤ تحصيل وبدست آوردن آن وجود دارد. عدﮤ اى از مردم ﭼـنان مـﭙـندارند كه سعادت وخوشبختى با جمع كردن ﭘـول ومال بدست ميآيد. وعدﮤ آنرا در سلامتى وصحت اجسام، ودر تأمين امن وامان در كشورها ميبينند. وعدﮤ ديـﮕـرى آنرا در رزق حلال، وحاصل نمودن علم مفيد وبا ثمر ميجويند. وبرخى آنرا در ايمان صادق، وعمل نيك، و ﭘـايدار ماندن بر آن ميبينند. ولى مفهوم سعادت وخوشبختي در صورتيكه با اصول واساسات شرعى توافق داشته باشد ميتواند اين همـﮥ امور را در بر گيرد.
Author: عبدالرحمن بن ناصر السعدی
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب از آفریدگار عظیم و روزی دهندهی کریم، کسی که هر چه می خواهد میکند و کریم و منت نهاننده و گشایش دهنده و داناست، سخن می گوید.
Author: علی محمد صلابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
با توجه به آرا و نظریات مختلف علمای اسلام در مسایل فقهی عموماً و در مورد زکات فطر خصوصاً که محل احترام و ارزش هستند، از جهاتی قابل نقد، بررسی، تجزیه، تحلیل و ترجیح نیز میباشند، چون همة مردم قدرت استنباط احکام را ندارند و همچنین توانایی نقد و بررسی آرا و نظریات را ندارند، با مشاهده شدن بلاتکلیفی بسیاری از مردم در چگونگی پرداخت فطریة خود و تماس مکرر و اصرار عدهای بر اظهار نظر در این فریضة الهی، شرعاً نوشتن این مطالب را هر چند کم است ولى مورد لوزم مىباشد.
Author: عبدالعزیز قاضی زاده