سخن از سنت پيامبر صلی الله علیه وسلم در ساختمان فكري اسلام و به عنوان يكي از منابع شريعت اسلامي در نهايت اهميت قرار دارد، مخصوصاً اگر آن را دايرهي دامها و نيرنگهايي قرار دهيم كه بر عليه امت اسلامي ما گسترانيده شده و روي گرداني از منهج نبوي و ايجاد شك و ترديد در وسيله ارتباطي نسلهاي امت با پيامبر شان هدف قرار داده شده است.
Author: مصطفی سباعی
Translators: محمد ابراهیم کیانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب مجموعه ای شامل پنجاه سئوال و جوابِ علوم قرآنی و تعالیم دینی می باشد که برای بیشتر شدن اطلاعات برادران و خواهران مسلمان تهیه شده که می شود از آن در مسابقات اسلامی هم استفاده نمود
Author: محيي الدين مستو
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين كتاب در بردارنده مباحثى از توحيد، فقه، حديث، آداب اسلامی و ساير موارد اسلامی میباشد، و سعى شده است توحيد و يگانه پرستى و اركان ايمان و اسلام بطور مختصر شرح داده شود.
Author: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/1217
الله متعال نخست بهشت و دوزخ را آفريد و سپس ابوالبشر؛ آدم را خلق كرد و در بهشت اسكان داد. و پس از مدتي آدم و همسرش حوا را بخاطرانجام دادن كاري كه از آن ممنوع شده بودند از بهشت اخراج كرد و به زمين فرستاد. و به آنان وعده داد كه اگر اينبار آنها و فرزندانشان از فرمان خالق خود، سرپيچي نكنند، دوباره وارد بهشتشان سازد و هركس از فرمان الهي سر،باز زند او را به دوزخ افكند.
Author: عبد الحميد البلالي
Translators: عبدالله ریگی احمدی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب وصیتی است از استاد بزرگوار و عالم برجسته شیخ عایض القرنی یکی از علمای عربستان سعودی که در آن عامه مسلمانان و خانواده خود را وصیت نموده است
Author: عائض بن عبدالله القرني
Translators: عبدالله ریگی احمدی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
نویسنده سعی دارد در صفحات این کتاب به صورتی بسیار گذرا به شمهای از جوانب اخلاقی سوره حجرات اشاره کند..از بين سورههاي بزرگ قرآن كريم كه حقايق عقيده، برنامهي شريعت، راه و رسم انسانيت، مرام ادب و الفبای اخلاق را در لابلاي خود دارد سورة «حجرات» ميباشد. الله تبارك و تعالي در اين سورة مباركه در کمال صراحت و وضوح به مسلمانان ارشاد ميفرمايد: شيوة زندگي شما با سایر انسانها فرق دارد، يعني مسلمانان باید در جامعهي بشری اسوه و نمونه اخلاق باشند، و جامعهي اسلامی نمادی از عدالت اجتماعي، نهایت احترام و ادب با پروردگار عالم، نهایت احترام و تبجیل در مقابل پیک و فرستاده و رسول برگزيده او و نهایت احترام و ادب در مقابل سایر انسانها، باید باشد. هر شخصي كه به الله و رسولش ايمان مي آورد بايد به تمامی معانی اخلاقی و آداب اسلامي آراسته گردد، چنانكه قرآن كريم بدان امر نموده است.
Author: محمد عبداللطیف انصاری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com